احساس تنهایی و ناراحتی را چگونه برطرف کنیم؟

همه‌ی ما زمان‌هایی را با احساس تنهایی و ناراحتی می گذرانیم، فرقی نمی‌کند چه در اثر یک بحران خاص و فشار اتفاقات جهانی باشد یا فقط اثرات زیاد چند ماه سختی که گذراندید باشد .زمان‌هایی هست که حتی وقتی با دوستانتان صحبت می‌کنید، زندگی بیش از حد سخت به نظر می‌رسد.

درچنین مواردی دوست دارید همه‌چیز را پنهان کنید و هیچ‌کاری انجام ندهید، اما این کار احتمالاً ناراحتی شما را فقط تا مدتی به تأخیر می‌اندازد.

پس زمانی که احساس شکستگی و منزوی بودن می‌کنید، باید چه کاری انجام دهید؟

مهم نیست که چرا احساس تنهایی می‌کنید، ما به شما چند راهکار می‌دهیم تا از آن‌ها استفاده کنید. برای مثال ممکن است این احساس را داشته باشید که دیگر با دیگران ارتباط برقرار نمی‌کنید. شاید با یک رابطه‌ی نارضایت‌بخش یا اخیراً به پایان رسیده دست و پنجه نرم می‌کنید، یا شاید هم واقعا احساس می‌کنید که کسی نیست که با او ارتباط داشته باشید.

مهم نیست در چه موقعیتی باشید، ما تکنیک‌های زیادی داریم که با کمک آن‌ها می‌توانید در سخت‌ترین زمان‌ها احساس بهتری داشته باشید.

آیا در دنیا احساس تنهایی می‌کنید

اگر دارید این مطلب را می‌خوانید به احتمال زیاد در حال حاضر احساس تنهایی دارید. شاید به‌تازگی تجربه‌ی سختی را پشت سر گذاشته اید، شاید این یک موضوع تکراری در زندگی شماست.

ابتدا قبل از اینکه به موضوع احساس تنهایی در میان  دوستان بپردازیم، ببینیم چگونه می‌توانیم با احساس تنهایی در جمع مبارزه کنیم.

چگونه به احساس تنهایی در جمع پایان دهیم

ممکن است کلیشه‌ای به نظر برسد، اما گاهی اوقات هیچ‌چیز بدتر از این نیست که در جمع احساس تنهایی کنید. اگر عضو دورهمی، باشگاه ورزشی یا یک  کلاس هستید و به این فکر می‌کنید که چرا بیشتر از همیشه تنهایید، موارد زیر را امتحان کنید:

ببینید چرا احساس نگرانی می‌کنید، از ترس اینکه ممکن است طرد شوید جلو نمی‌روید و ساکت می‌مانید؟

نوشتن و روانشناس به شما کمک می‌کند تا ببینید چرا دیگران شما را دوست ندارند. هر مقایسه‌ای که ممکن است مانع شما شود را کنار بگذارید.

آن شخص شاد و سر زنده‌ای که می‌بینید گاهی اوقات، همانطور که شما در حال حاضر احساس تنهایی می‌کنید، این احساس را تجربه می‌کند. بنابراین تصور نکنید که او بهتر از شما یا «متفاوت» است.

در گروه‌هایی که می توانید گفت‌وگوی بهتروعمیق‌تری داشته باشید، شادترباشید. درونگرا بودن هیچ اشکالی ندارد. اگر شما این گونه‌اید چطور می‌توانید زندگی خود را به صورتی تغییر دهید تا این را نشان دهد؟

چگونه به احساس تنهایی هنگامی که با دوستانتان هستید پایان دهید

اگر نه تنها در جمع‌های بزرگ، بلکه حتی هنگامی که با دوستان خود هستید نیز احساس تنهایی می‌کنید، مسئله کمی پیچیده‌تر است. سه نکته هست که به شما برای شروع به حل مشکل کمک می‌کند:

از خود بپرسید که آیا شما از آن‌ها پیشی نگرفته‌اید؟ شاید آن‌ها دوستان دوران مدرسه‌ی شما هستند و شما مسیرهای متفاوتی را طی کرده‌اید، آیا وقت آن نیست که به دنبال ارتباط‌های جدیدی باشید؟

اگر می‌خواهید شجاع به نظر برسید و دوستانتان از مشکلاتی که دارید چیزی ندانند، این کار باعث می‌شود تا آن‌ها خود واقعی شما را نشناسند. کمی از حقیقت را به آن‌ها بگویید و ببینید که احساس تنهایی از بین می‌رود یا خیر.

آیا یک مسئله‌ی حل نشده بین دوستانتان هست؟ مثل دلخوری‌های سطحی یا مسائل حل نشده. به اسم دوباره جمع شدن دورهمی دوستانه‌یتان، درباره‌ی نیاز به حل مسائل گذشته صحبت کنید.

آیا در یک رابطه احساس تنهایی می‌کنید

بسیاری از افراد مجرد که احساس تنهایی می‌کنند، در آرزوی یک رابطه هستند. بعد از جدایی، اغلب یک حس ویرانگر تنهایی سراغتان می‌آید و آینده‌یتان را به شکلی نو رقم می‌زند.

در چنین حالتی، این فکر به راحتی سراغ فرد می‌آید که داشتن یک همراه، هرگونه احساس بی کسی و نادیده گرفته شدن را از بین می‌برد و این (باور غلط) خود موجب یک بدبختی حتمی خواهد شد.

با این حال، حقیقت این است که تنهایی می‌تواند در رابطه هم وجود داشته باشد و شما به مرور در رابطه هم احساس تنهایی می‌کنید، چون رابطه (و افراد در آن) شروع به تغییر می‌کنند.

بیایید بیشتر در مورد اینکه نباید تنها بمانید، فکر کنیم.

چگونه به حس تنهایی در هنگام ازدواج پایان دهیم

احساس تنهایی در هنگام ازدواج تقریباً همیشه به مشکلات در برقراری ارتباط خلاصه می‌شود. اگر حس می‌کنید که شما و شریک زندیگتان دچار سوء تفاهم شده‌اید، شکاف بین شما دائماً بیشتر می‌شود.

در چنین محیطی دلخوری ایجاد می‌شود و انگیزه برای رفع سوء تفاهم‌ها از بین می‌رود. در این جا مواردی ذکر شده که باید برای بازگرداندن حس نزدیکی بینتان، امتحان کنید.

گوش دادن فعال را یاد بگیرید، وقتی همسرتان چیزی به شما می‌گوید (خصوصاً اگر بحث برانگیز است) آن را تفسیر کنید و به او بگویید تا بفهمد که متوجه حرف او شده‌اید. از شریک زندگی خود بخواهید تا او هم این کار را انجام دهد.

با هم خاطرات را مرور کنید، خاطرات مورد علاقه‌ی شما چه هستند؟ چه چیزهایی شما را به سمت یکدیگر جذب کرد؟

به طور فعال باهم زمان خود را تنظیم کنید، اگر برنامه‌ی زندگی خانوادگی یا کاری شما شلوغ است، به سادگی زندگیتان از دست می‌رود. زمان با کیفیتی برنامه ریزی کنید. سعی کنید چیزهایی جدیدی بیابید تا باهم تلاش کنید که رابطه‌یتان را تازه نگه‌دارید و حتی بیشتر در مورد آن صحبت کنید.

چگونه به احساس تنهایی بعد از جدایی پایان دهیم

جدایی می‌تواند فوق العاده دردناک باشد، حتی اگر فکر می‌کنید شما و همسر سابقتان مناسب هم نبودید. اما با خلأیی که هست چه می‌توان کرد؟ هیچ راه درستی برای واکنش نیست اما چند ایده هست که می تواند کمک کند:

به جدایی مانند یک فرایند سوگ بپردازید، انتظار یک فرایند خطی را نداشته باشید و بپذیرید که احساسات متفاوتی در مورد آن خواهید داشت. به خودتان فضایی بدهید تا احساسات خود را با افراد مورد اعتمادتان در میان بگذارید.

از خود بپرسید که اکنون چه جایی در زندگی شما دارد؟

آیا رابطه‌یتان مانع از تغییر شغل شما، مهاجرت به کشور دیگر و تشکیل یک خانواده شده‌است؟ به دنبال راه‌هایی باشید تا این تجربه‌ی آسیب زا را به یک سکوی پرتاب برای پیشرفت خود تبدیل کنید.

ببینید این تجربه چه چیزی درمورد آنچه در یک شریک زندگی می‌خواهید و نمی خواهید، به شما می‌آموزد. به یاد داشته باشد هر عشق و از دست دادن، شما را در مسیر شخصی که قرار است با او باشید نگه می‌دارد.

وقتی احساس تنهایی می کنید چه کاری باید انجام دهید

وقتی احساس غم و تنهایی می‌کنید، همیشه خوب است چند روش داشته باشید تا فوراً حس و حال و دید شما را عوض کند.

مهم است که غم خود را بپذیرید و آن را درک کنید، حرکت رو به جلو مانع از راکد شدن شما می شود. پنج ایده‌ی دیگر هست که به شما در مقابله با تنهایی کمک می‌کند.

وقتی احساس تنهایی می‌کنید سعی کنید آسیب‌پذیر باشید

آسیب‌پذیر بودن اغلب ترسناک است، وقتی آسیب‌پذیر هستید اجازه می‌دهید خود واقعی شما را ببینند و این می‌تواند باعث ترس شما از طرد شدن شود.

با این حال آسیب‌پذیری دریچه‌ای برای افزایش حس نزدیکی و درک شدن است.

بنابراین وقتی تنها هستید به کسی فکر کنید که می‌توانید در برابر او آسیب‌پذیر باشید و اجازه دهید ناراحتی شما را ببیند. این شخص می‌تواند یک دوست، یکی از اعضای خانواده یا یک روانشناس باشد.

قدرت آسیب‌پذیری در این است که توانایی این را دارد که ما را به دیگران نزدیک‌تر کند و این نزدیکی، درک شدن را به همراه دارد.

فرقی نمی‌کند که فرد مقابل راه حلی برای مشکلاتی که با آن روبه‌رو می‌شوید نداشته باشد، شما فقط با شنیده شدن احساس بهتری خواهید داشت.

زمانی که احساس تنهایی می‌کنید سعی کنید تمرین شکرگزاری کنید

مثبت‌اندیشی فوق العاده قدرتمند است، پس از آن به نفع خود استفاده کنید. حتی در زمان تنهایی نیز چیزهایی برای شکرگزاری هست، فقط باید به دنبال آن‌ها بگردید.

یک دفتر شکرگزاری داشته باشید و حداقل یک بار در روز در آن شکرگزاری‌های خود را بنویسید. سپس هربار که نیاز به یادآوری خوبی‌های دنیای خود داشتید آن را باز کنید و نگاهی بیندازید.

به یاد داشته داشته باشید از کوچک‌ترین چیزها تا بزرگترین‌ها را یادداشت کنید. پس فقط به چیزهای بزرگ و نقطه‌های عطف زندگی خود بسنده نکنید. از جمله گل زیبایی که می‌بینید، لحظات ارتباط با شخص دیگر، زمان‌هایی که می‌خندید و آهنگ‌هایی که شما را تحت تاثیر قرار می‌دهد را مد نظر قرار دهید.

وقتی احساس تنهایی می‌کنید سعی کنید به طبیعت بروید

همانطور که در قسمت بالا گفته شد، طبیعت فرصت‌های زیادی برای شکرگزاری فراهم می‌کند. علاوه بر این، مطالعات نشان می‌دهد سلامت روان فرد هنگامی که بیرون از خانه است و به تنفس هوای تازه و برقراری ارتباط با طبیعت می‌پردازد، بهبود می‌یابد.

مکانی برای قدم زدن پیدا کنید یا به خواندن یک کتاب مشغول شوید، حتی فقط بیست تا سی دقیقه هم می‌تواند تفاوت زیادی در خلق و خوی شما ایجاد کند. اگر هوا بد است چرا به یک منظره‌ی دراماتیک نروید و زیبایی یک طوفان را نبینید.

همینطور که با طبیعیت ارتباط برقرار می‌کنید، به یاد داشته باشید که انرژی همه و همه چیز به هم مرتبط است و یک نکته‌ی مهم، در حقیقت شما هرگز تنها نیستید.

وقتی احساس تنهایی می‌کنید حرکت کنید

زمانی که ما بی‌تحرک هستیم، انرژی ما راکد می‌شود. تنبل می‌شویم و ذهنمان کند می‌شود و کم‌حوصله می‌شویم. در نتیجه یکی از راه‌های اینکه سرشار از انرژی مثبت شوید حرکت کردن است.

این کار باعث ترشح اندروفین (هورمون‌های شادی بدن ) می‌شود. هر شکلی از ورزش این کار را انجام می‌دهد پس به هر‌شیوه‌ای که دوست دارید آن را انجام دهید.

چه دویدن خارج از منزل چه شرکت در کلاس‌های اسپین، تنهایی رقصیدن در اتاق یا شنا کردن بعد از کار باشد. به بدن خود تحرک بدهید و متوجه تغییر در حالتان می‌شوید.

شما در طول روز در خانه تنها هستید یک پیاده‌روی ده پانزده دقیقه‌ای می‌تواند به شما حال تازه‌ای بدهد.

وقتی احساس تنهایی می‌کنید سعی کنید با افراد همفکر خود ارتباط برقرار کنید

در نهایت اگر از دوستان فعلی خود دلسرد شده‌اید یا در جایی که زندگی می‌کنید احساس دلسردی می‌کنید، همیشه فرصتی برای ارتباط هست.

به طور مثال می‌توانید به یک گروه آنلاین که مطابق یکی از علائق شماست بپیوندید. به طور متناوب (یا علاوه بر آن) به آنچه در آنجا اتفاق می‌افتد دقت کنید.

آیا کلاس‌ها یا گروه‌های کتابخوانی‌ هست که به دنبال اعضا باشند؟ آیا مکان‌هایی برای داوطلب شدن یا رویدادهایی هست که برای شما جالب باشد؟

همه‌ی این تجربیات فرصت‌هایی را برای ارتباط و دوستی حتی به طور غیر مستقیم، فراهم می‌کند. ممکن است تعجب کنید که چه تعداد افرادی در اطراف شما هستند که احساس تنهایی و ناراحتی می‌کنند و اگر به آن‌ها پیشنهاد دوستی دهید با روی باز می‌پذیرند.

غلبه بر تنهایی امروز با استفاده از قانون جذب

آیا می‌دانستید که تمرین ترفندهای قانون جذب می‌تواند به شما در مقابله با تنهایی و غم کمک کند؟

وقتی با فرکانس پایین ارتعاش بفرستیم، در نهایت احساس غم بیشتری می‌کنیم.

اگر این حس را دوست داشته باشید همان را حذب می‌کنید پس زندگی ما ناامید کننده و تکراری می شود و تنها می‌مانیم. با این حال وقتی از تمرینات هدفمندی استفاده می‌کنیم که ارتعاش ما را افزایش می دهد، مثبت‌تر می شویم.

در نتیجه، ما شروع به جذب چیزهای مثبت بیشتر می‌کنیم و زندگی روزمره‌ی ما پویا و رضایت‌بخش می‌شود. شما می‌توانید از این ترفندها نه تنها برای بهبود خلق‌وخوی خود، بلکه برای جذب چیزهای خوب  مانند دوستی‌ها، روابط و فرصت‌ها به سمت خود، استفاده کنید. امیدواریم از این مقاله سایت وان جذب که یک مقاله ترجمه شده بود لذت برده باشید.

منبع
thelawofattraction

تیم وان جذب

سایت وان جذب اولین و کامل ترین مرجع آموزش قانون جذب و موفقیت در ایران با آپدیت روزانه، پیشنهاد می کنیم اگر به دنبال این هستید که جزء یک درصد موفق و سطح بالای جامعه باشید، مطالعه روزانه را در برنامه خود جای دهید، خواندن روزانه مقالات سایت وان جذب هم می تواند یک عادت مفید برای شما باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا